04_2020_LP-slider_1920x600

Haal de voordelen van buiten
Bij jou in huis naar binnen

Genieten toch? Het lentezonnetje begint weer geleidelijk te schijnen. Dat licht wil je waarschijnlijk zoveel mogelijk bij je thuis naar binnen halen, na die maanden van kou en duisternis. Met behulp van nieuwe plisségordijnen zet je het binnenkomende licht volledig naar jouw hand. Wordt het toch iets te veel het goede? Dan stuur je zelf bij en filter je eenvoudig het binnenkomende licht. Dus gebruik dat kleurrijke en frisse effect van moedertje natuur en bereid je voor op de zomer. Tijd voor zon in jouw interieur! We laten je graag zien welke mogelijkheden we jou allemaal te bieden hebben. Wacht alleen niet te lang, want de kortingsactie is nog geldig t/m 4 april 2020.

Juwelen voor het raam
De schoonheid van raamdecoratie

Heerlijk, even in bad stappen... en geleidelijk glijdt de drukte van alledag van je af. Even een moment voor jou alleen. In een lichte en vooral sfeervolle badkamer. De ideale omgeving om jouw welverdiende rust te pakken. Jouw mooie badkamer net even dat gouden randje geven? Denk dan eens aan prachtige vouwgordijnen in een mooie warme gouden tint. Dat is pas écht de kers op de taart.

Je bent van harte welkom
bij Carlo Loos voor Verf & Wonen

Benieuwd geworden wat raamdecoratie voor jouw woning kan betekenen? Kom naar onze winkel in Hillegom voor een advies op maat. Het maakt niet uit wat je stijl of gewenste kleur is. Wij zijn de interieurspecialist en hebben jou veel te laten zien. Dus kom eens een kijkje nemen en ontdek wat er allemaal mogelijk is met jouw interieur. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Mocht je voor nu nog een vraag hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
Carlo Loos voor Verf & Wonen
Hoofdstraat 154|2181 EH Hillegom
Telefoon 0252-530520|E-mail info@carloloos.nl
Openingstijden
Maandag13.00 - 18.00
Dinsdag09.00 - 18.00
WoensdagGesloten
Donderdag09.00 -21.00
Vrijdag09.00 - 18.00
Zaterdag09.00 - 17.00
zondag en woensdag alleen op afspraak
Routebeschrijving