47-product_vloeren_karpet-header.webp

Karpetten - EEN SFEERVERHOGEND effect

EN DE KEUZE IS REUZE!

Op zoek naar een nieuw karpet, laagpolig, hoogpolig, patchwork of natuurkarpet? Karpetten zijn er in vele vormen, kleuren, structuren en maten. Ze zijn niet alleen warm voor de voeten, maar ze zorgen ook voor gezelligheid en een warme uitstraling in de ruimte, dempen geluid en zijn de verbindende factor in een zithoek. Ideaal voor op een harde vloer.

Maar de keuze stopt niet bij karpetten. Ook vloerkleden zijn te maken in diverse vormen, uitvoeringen en maten. Kies voor een vierkant vloerkleed bij het zitgedeelte of een speelse ronde vorm naast het bed, Van elk uni of gedessineerd tatpijt is een vloerkleed op maat te maken met een afwerking naar keuze, zoals met band, bies of gefestonneerd.

Stel, je weet dat je nieuw vloerkleed of karpet wilt, maar eigenlijk wil je het veel groter aanpakken, want er is meer aan vervanging toe. Dan kun je bij ons alles gemakkelijk combineren. Dan kun je bij ons alles gemakkelijk combineren. We leggen graag verschillende stalen van vloerengordijnenbehang en vloerkleden bij elkaar zodat je meteen ziet of het matcht. Mix en match tot je jouw ideale combinatie gevonden hebt.

product_vloeren_karpet-sfeer1
product_vloeren_karpet-sfeer2