50-product_vloeren_pvc-header.webp

PVC - HET bijzondere EFFECT

VLOERVERWARMING ÉN VLOERKOELING!

PVC-vloeren zijn eenvoudig te reinigen en verkrijgbaar in een houtmotief of de look van een tegelvloer. Een PVC-vloer is, net als laminaat, bijna niet te onderscheiden van een houten vloer. Het is een sterke, vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk is in het onderhoud. Met andere woorden, ze kunnen wel tegen een stootje. 

Steeds meer huizen worden voorzien van vloerverwarming. Soms is er zelfs vloerkoeling aanwezig. Daar wil je natuurlijk optimaal van profiteren. De ideale vloer in combinatie met vloerverwarming is een PVC vloer. Het voordeel is dat ze de warmte perfect geleiden. Er wordt weinig warmte tegengehouden. Heb je vloerverwarming? Dan ben je dus niet meer veroordeelt tot een plavuizen vloer, maar kun je nu ook kiezen voor een sfeervolle, warme PVC vloer.

In je eigen huis wil je tot rust komen en ontspannen. Dan wil je dus geen vloer hebben die van je kamer een klankkast maakt. Dan zit je met een PVC vloer helemaal goed. Ze zijn namelijk stil; ze dempen het contactgeluid en dat is wel zo fijn voor je onderburen. 100% geluidstil zijn ze uiteraard niet. Om daar dichter bij in de buurt te komen kun je gebruik maken van sterk geluiddempende ondervloeren uit ons assortiment!

product_vloeren_pvc-sfeer1
product_vloeren_pvc-sfeer2